Umrah Seringgit Sejuta Nilai (USSI)

 

USSI LOGO

 

PROGRAM UMRAH SERINGGIT SEJUTA NILAI (USSI) 2012


Teaser Lambaian Kaabah  I  Program USSI

  • Galeri : 

Majlis Pelancaran  I  Kenduri Omar Ravi Abdullah  I  Kenduri Abdul Samad Safei  I  Majlis Penyerahan  I  Di Tanah Suci

  • Sumbangan : 

Tajaan : Bio-Life Marketing Sdn Bhd  I  PTS  I  DAR Al Hidayah  I  Muslimah Shop  I  HPA
Korporat : Masjid Negara  I Mesiniaga Berhad  I  Puncak Niaga (M) Sdn Bhd

 NOTA :

Program Dilambai Kaabah dengan Seringgit telah bersiaran di Astro Oasis (saluran 106) pada 16 November 2012 pada jam 11 pagi. Dokumentari mengisahkan perjalanan luar biasa 2 insan bertuah Omar Ravi Abdullah & Abdul Samad Safei pergi menunaikan umrah di Tanah Suci. Perjalanan mereka ke sana ditaja rakyat Malaysia yg prihatin dgn menghulurkan derma sekurang-kurangnya RM1 seorang menerusi Program Umrah Seringgit Sejuta Nilai atau USSI.

 

 

PROGRAM UMRAH SERINGGIT SEJUTA NILAI (USSI) 2014


  • Video :

Peserta 1 - Ustaz Awang Sulaiman

 

 

MAKLUMAN TERKINI

Assalamualaikum w.b.k.t. Alhamdulillah, segala puji bagi Allah S.W.T. selawat dan salam buat Junjungan Besar Nabi Muhammad S.A.W.

Dengan sokongan dan doa semua, sukacita kami ingin memaklumkan bahawa Umrah Seringgit Sejuta Nilai (USSI) telah bersedia untuk menghantar 2 Peserta ke Tanah Suci bagi menunaikan Umrah sekitar Januari atau Februari 2014.

Sehubungan dengan itu kepada sesiapa yang berminat untuk menderma Pakaian Umrah seperti Kain Ihram, Telekung, Buku Panduan Umrah, Beg Pakaian dan lain-lain sumbangan bolehlah berbuat demikian. Sekiranya berminat untuk menyumbang, boleh hubungi pihak kami untuk maklumat lanjut di 03-6140 6799/6150 5799.

Buat semua penderma yang telah menghulurkan sumbangan pula, kami menucapkan jutaan terima kasih dan semoga Allah juga membalas kebaikan tersebut dengan rahmat, kasih sayang, kesihatan, rezeki dan keselamatan yang berkekalan.

Video 2 orang peserta USSI 2014 akan dimuat naik tidak lama lagi, insya allah.

Terima kasih, wassalam.